مقالات

تشخیص قارچ های سمی و خوراکی

چگونگی تشخیص قارچ خوراکی از سمی بسیار مشکل بوده , دیگر راههای قدیمی مانند سیاه شدن قاشق های نقره ای توسط قارچ های سمی و یا داشتن بوی بد و ترکیبات و ترشحات ناخوشایند توسط آنها ملاک تشخیص نمی باشد.

قارچ آمانیتا موسکار یا با کلاهک قرمز و لکه های سفید و خوشرنگ حتی تا ساعت ها پس از تغذیه تولید ناراحتی نکرده , ولی بعد از چند ساعت باعث ناراحتی های شدید روده ای و نهایت مرگ می شود.این قارچ به نام فرشته مرگ یا فرشته های فاسد کننده لقب گرفته اند و اثر این قارچ و نیز قارچهای نظیر ایلودنس , لاکتاریوس , لرئوس , هلولا و آندودی مشابه اثر مارزنگی اعلام شده است وتا به حال قربانیان زیادی داشته اشت.

لذا بهترین راه این است که گونه های مختلف خوراکی را به دقت شناسایی کرده و از مصرف قارچهای ناشناخته خودداری شود وحتی شناسایی خانواده جنس نیز کفایت نمی کند زیرا در بسیاری از خانواده ها ممکن است گونه های خوراکی و غیر خوراکی وجود داشته باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن