آشپزی

دلمه قارچ با مرغ

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
  • لوبیا سبز: ۵۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • پیاز:۱ عدد (ژولین شده)
  • آبغوره: ۲ قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه:

در اولین بخش از آشپزی گوشت را به قطعات مربع و مناسب خرد کنید.سپس لوبیا سبز را نیز شسته و آن‌ها را خرد کنید.

پیاز‌ها را به صورت خلال شده خرد کرده و آن‌ها را درتابه‌ای از روغن روی شعله بگذارید و به خوبی تفت دهید تا تغییر رنگ پیدا کنند.بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت و لوبیا سبز را درون تابه ریخته و به همراه پیاز تفت دهید.

سیر و گوجه فرنگی را بسیار ریز کرده و به مواد اضافه کنید. در آخر نیز رب گوجه را روی مواد ریخته و به طور کامل هم بزنید و تفت دهید تا مواد رب را به خود جذب کنند.

مواد را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و چند پیمانه آب نیز اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزند.بعد از اینکه گوشت پخت ادویه‌های لازم و هر گیاه معطری که دوست دارید را به همراه آبغوره به مواد اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی به خورش بدهند.

بگذارید مجدد خورش ۲۰ الی ۳۰ دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بماند، سپس آن را سرو کرده و میل کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن