آشپزی

ذرت مکزیکی با قارچ

مواد لازم:

♦️ذرت شیرین ۵۰۰ گرم
♦️نمک و فلفل به میزان لازم
♦️قارچ ۲۵۰ گرم
♦️پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
♦️آویشن ۱ ق چ
♦️کره ۳۰ گرم
♦️روغن مایع ۳ تا ۴ ق س
♦️سس مایونز ۱ و نیم پیمانه
♦️نمک ۱ ق چ
♦️فلفل سیاه نصف ق چ
♦️فلفل قرمز ۱/۲ ق چ
♦️پودر گلپر ۱ ق چ
♦️ادویه کاری ۱/۲ ق چ

#طرز_تهیه :

برای درست کردن ذرت مکزیکی میتوانید از ذرت های شیرین تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.

قارچ ها را هم خرد میکنیم و در یک قابلمه ای که ۲/۳ آن را پر از آب کردیم و مقداری آبلیمو ریختیم و روی حرارت به جوش آمد میریزیم و فقط در حدی که یک جوش بخورد داخل قابلمه نگه میداریم و سریع داخل آبکش میریزیم و زیر آب سرد نگه میداریم .

بعد از این مراحل، کره و روغن مایع را داخل قابلمه ای میریزیم تا داغ شود

بعد ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت میدهیم در حدی که طعم دار شوند.

قارچ ها ی بلانچ شده را داخل آن میریزیم و در حد هم زدن و مخلوط کردن تفت میدهیم .

نمک ، فلفل ، و بقیه ادویه ها را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد روی حرارت گرم شوند .

در صورت تمایل میتوانید از پودر سیر هم استفاده کنید. در مرحله ای که دیدیم بخار از مواد بیرون زد سس مایونز را هم اضافه میکنیم و کاملا باهم ترکیب میکنیم.

و بعد از اینکه همه مواد مخلوط شد موقعی که بخواهیم از روی حرارت برداریم پنیر پیتزا رنده شده که همون پنیر موزارلای کش دار است را داخل آن میریزیم تا آب شود.

ذرت مکزیکی آماده شده را میتوانید در ظرف مورد نظر سرو کنید .

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن