آشپزی
فرفره قارچ و پنیر

مواد لازم جهت فرفره قارچ و پنیر
قارچ خردشده | ۲ فنجان |
پیازچه خردشده | ۱/۲ فنجان |
کره | ۱ قاشق |
پنیر خامهای | ۲۲۰ گرم |
خمیر پیتزا | ۴۰۰ گرم |
روغن زیتون | کمی |
نمک | ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آب | ۱ قاشق |
سیاه دانه یا کنجد یا خشخاش | ۲ قاشق |
طرز تهیه فرفره قارچ و پنیر
قارچ و پیازچه رو نمک می زنیم و در کره تفت میدهیم.
صبر می کنیم مخلوط قارچ کمی سرد شود بعد با پنیر خامهای مخلوط میکنیم.
خمیرپیتزا رو به صورت چهارگوش پهن میکنیم و مخلوط قارچ و پنیر رو روی خمیر پخش میکنیم.
خمیر رو به شکل رولت می پیچیم و با کارد تیز حلقه حلقه برش می زنیم.
برش های رولتی رو در سینی فر چرب شده میچینیم کمی روغن روی سطح نانها میمالیم.
تخم مرغ رو در کاسهای شکسته و با برس روی برشها میمالیم و کمی آویشن یا کنجد یا هر دانه ای که دوست داریم روشون میریزیم.