آشپزی

قارچ پر شده با پنیر و پنیر خامه ای

مواد لازم جهت قارچ پر شده با پنیر و پنیر خامه ای
مواد لازم برای ۲۴ نفر هر نفر ۱ عدد قارچ
پنیر سفید ۸۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق
سیر ۱ حبه
ریحان تازه ۱ قاشق
جعفری تازه ۱ قاشق
آویشن ۱ قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم

قارچ

قارچ درشت ۲۴ عدد
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

نان روی قارچ ها

نان ریز شده ۱ پیمانه
جعفری ریز شده ۱ قاشق
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق

روش تهیه مواد پر کننده

 

تمام مواد مورد نیاز پر کننده را داخل بلندر بریزید و بزنید تا نرم و یکدست شود . داخل یک کاسه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و قارچ ها را آماده کنید.

فر را در دمای ۴۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

سینی فر را با کاغذ فویل بپوشانید و توری فر را روی آن قرار دهید . قارچها را بامخلوط روغن زیتون, آبلیمو, نمک و فلفل آغشته کنید.

قارچها را رو به بالا روی توری فر قرار دهید روی سینی فر حدود ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا آب آنها خارج شود.

قارچها را برگردانید و حدود ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا قارچها قهوی شود , سپس آنها را کمی خنک کنید و با مواد پرکننده هر یک را پر کنید . روی مواد پرکننده را با نان ریز شده بپوشانید.

داخل فر برگردانید و حدود ۱۰ دقیقه حرارت دهید و سپس اجازه دهید تا خنک شود.

تمام مواد مورد نیاز نان برشته روی قارچ ها را داخل بلندر بریزید و بزنید تا به صورت نرم ریز شوند سپس روی قارچ ها بپاشید و سرو کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن