آشپزی

نان‌ پرشده با قارچ و خامه‌ترش

 

مواد لازم جهت نان‌ پرشده با قارچ و خامه‌ترش

روغن زیتون  ۲ قاشق
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
قارچ خرد شده ۴ بسته
خمیر فیلو (هزار لا) ۱ برگ
خامه ترش ۱پیمانه

 

طرز تهیه نان‌ پرشده با قارچ و خامه‌ترش

فر را روی دمای ۴۲۵درجه تنظیم کنید تا گرم شود.

در یک ماهیتابۀ بزرگ، روغن را گرم کنید.

پیازها را اضافه کنید و ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

قارچ ها را اضافه کنید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه بپزند تا نرم شوند.

نمک و فلفل روی آن بریزید و کنار بگذارید.

روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را به شکل مستطیلی ۵۰ در ۲۵ سانتی‌متری در بیاورید.

خمیر را به ۴ مستطیل ۲۵ در ۱۰ سانتی‌متری تقسیم کنید.

قارچ ها را روی یک نصف از مستطیل بگذارید به طوری که از گوشه ها ۱ سانتی متر فاصله داشته باشد.

گوشه های خمیر را با قلم مو خیس کنید و نصف خالی خمیر را روی قسمت پرِ آن بخوابانید.

گوشه هایش را فشار دهید تا بچسبد.

حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا وقتی که نان ها پف کنند بگذارید بپزند.

۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

سپس با خامه ترش سرو کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن