آشپزی

همبرگر گوشت و قارچ

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :

قارچ  ۲۰۰ گرم
گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده)
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی
سبزی ۱قاشق غذاخوری (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک)
پنیر چدار به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری
دستور همبرگر گوشت و قارچ

جهت تهیه همبرگر گوشت و قارچ ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید.
پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود(حدودا ۱ساعت).

گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، پیاز و قارچ میکس شده، رب گوجه فرنگی، سبزی معطر، پودر سیر، پودر موسیر، نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید، پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.

ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.
پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و ۲ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.

پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا  ۲ ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.

نکات:

۱)توجه داشته باشید که اگر زیاد از حد از آرد سوخاری استفاده کنید همبرگر شما خشک و غیر قابل مصرف میشود( برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید )

۲)در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا رنده شده هم داخل مایه همبرگر بریزید.

۳)میتوانید مایه همبرگر آماده شده را فریز کرده و در زمانهای مختلف مورد مصرف قرار دهید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن