آشپزی

کنسرو قارچ

طرز تهیه کنسرو قارچ

قارچ  ۳ کیلو
نمک ۵ قاشق غذا خوری
آب ۳۰ لیوان
آبلیمو یا سرکه ۱پیمانه ونیم

 

قارچ را تمیز می شوییم و خورد می کنیم.

آب را می جوشانیم سپس آب لیمو یا سرکه سفید را اضافه می کنیم.

نمک را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب چند دقیقه بجوشد.

سپس قارچ را اضافه نموده و بعد از۵ دقیقه از آب بیرون می آوریم.

پس از سرد شدن قارچ و آب داخل قابلمه  را در ظرف شیشه ای قرار می دهیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

 

نکته!

تا سه ماه قابل نگهداری در یخچال می باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن