آشپزی
کنسرو قارچ

طرز تهیه کنسرو قارچ
قارچ | ۳ کیلو |
نمک | ۵ قاشق غذا خوری |
آب | ۳۰ لیوان |
آبلیمو یا سرکه | ۱پیمانه ونیم |
قارچ را تمیز می شوییم و خورد می کنیم.
آب را می جوشانیم سپس آب لیمو یا سرکه سفید را اضافه می کنیم.
نمک را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب چند دقیقه بجوشد.
سپس قارچ را اضافه نموده و بعد از۵ دقیقه از آب بیرون می آوریم.
پس از سرد شدن قارچ و آب داخل قابلمه را در ظرف شیشه ای قرار می دهیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
نکته!
تا سه ماه قابل نگهداری در یخچال می باشد.